Inleiding

Voor Weijdehoevethuis is het van groot belang dat klantgegevens zorgvuldig worden verwerkt. De klantgegevens worden dan ook met de grootst mogelijk zorg behandeld en beveiligd. Weijdehoevethuis houdt zich aan de eisen die de Wet bescherming persoonsgegevens stelt aan een zorgvuldige gegevensverwerking.

De Verantwoordelijke voor de gegevensverwerking is Weijdehoevethuis, Nijverheidsweg 15, 1851 NW Heiloo. De verwerking van persoonsgegevens is aangemeld bij het College bescherming persoonsgegevens, te Den Haag.

Verwerking van persoonsgegevens

Weijdehoevethuis legt klantgegevens vast, wanneer u klant bent van Weijdehoevethuis. Om u optimaal van dienst te kunnen zijn, legt Weijdehoevethuis klantgegevens vast op een beveiligde webomgeving van www.weijdehoevethuis.nl of wanneer u contact heeft met Weijdehoevethuis. Weijdehoevethuis gebruikt deze gegevens voor de uitvoering van een overeenkomst, het spaarpunten programma, (extra) service en om u op de hoogte te houden van nieuwe collecties, extra kortingen, updates omtrent het Weijdehoevethuis character of belangrijke informatie m.b.t. uw spaarpunten programma. Daarnaast kan Weijdehoevethuis u informeren over producten en diensten van zorgvuldig geselecteerde partners die voor u relevant kunnen zijn. Indien u geen prijs stelt op informatie van Weijdehoevethuis of u wilt de toestemming voor het gebruik van uw e-mail adres intrekken, dan kunt u dit schriftelijk melden bij: Weijdehoevethuis, Nijverheidsweg 15, 1851 NW Heiloo of per e-mail aan info@weijdehoevethuis.nl.

Clickgedrag

Op de website van Weijdehoevethuis worden algemene bezoekgegevens bijgehouden, zonder dat deze bezoekers identificeren, zoals de meest gevraagde pagina’s. Het doel hiervan is om de inrichting van de website te optimaliseren. Ook kunnen deze gegevens worden gebruikt om voor meer gerichte informatie op de site te zetten. Op deze wijze kan Weijdehoevethuis haar dienstverlening aan haar klanten verder optimaliseren.

Gebruik van Cookies

Weijdehoevethuis maakt bij het aanbieden van haar diensten gebruik van cookies. Dit is een eenvoudig klein bestandje met gegevens dat op de harde schijf van uw computer wordt opgeslagen. Weijdehoevethuis maakt gebruik van tijdelijke cookies. Deze cookies bevatten geen persoonsgegevens en worden enkel gebruikt om het gebruik van de website van Weijdehoevethuis voor u gemakkelijker te maken.

Daarnaast maakt Weijdehoevethuis ook gebruik van een speciaal cookie. Aan de hand van dit cookie kan onze website u herkennen, de volgende keer dat u op de website langskomt. Met behulp van dit cookie kan de site speciaal op u worden ingesteld; een hulpmiddel om het gebruik van de site voor u nog aangenamer te maken. Als u in uw browser het gebruik van cookies heeft uitgezet kunt u nog steeds de meeste onderdelen van de website bezoeken.

Weijdehoevethuis en andere websites

Op de website van Weijdehoevethuis treft u een aantal links aan naar andere websites. Weijdehoevethuis kan echter geen verantwoordelijkheid dragen met betrekking tot de omgang door die partijen met uw gegevens. Lees hiervoor de privacyverklaring, indien aanwezig, van de website die u bezoekt.

Vragen

Heeft u vragen of opmerkingen over ons privacy beleid, dan kunt u deze richten aan Weijdehoevethuis, Nijverheidsweg 15, 1851 NW Heiloo of per e-mail aan info@weijdehoevethuis.nl.

Wijzigingen

Weijdehoevethuis behoudt zich het recht voor om wijzigingen aan te brengen in de privacyverklaring. Check daarom regelmatig de privacyverklaring voor het privacy beleid van Weijdehoevethuis.

Heiloo, 10-1-2018